četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (20. februar)

Vikend je iza nas, nadamo se da ste naplatili svoje kladioničarsko znanje, a danas smo tu za vas kako bismo vam pomogli pri odabiru nove dobitne kombinacije. Pažljivo birajte, srećno!

Iako zvuči neverovatno, Saton Junajted je slavio na 5 od poslednjih 6 utakmica u okviru FA kupa. Uz to, na 7 od poslednjih 8 utakmica Arsenala u okviru istoimenog takmičenja viđeno je makar 3 pogotka po utakmici.

Las Palmas je izgubio na 5 od poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru španske La Lige. Hoće li izgubiti i danas? Treba pomenuti da je Malaga slavila na poslednja 3 meča na svom stadionu protiv Las Palmasa u okviru svih takmičenja.

Maritimo je trijumfovao na 5 od poslednjih 6 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Portugala. Pored toga, fudbaleri istoimene ekipe nisu primili gol na 5 od poslednjih 7 utakmica u okviru prvenstva.

Njukasl je neporažen na poslednjih 6 utakmica u okviru druge lige Engleske, dok je Aston Vila poražena na 6 od poslednjih 7 gostujućih utakmica u okviru istoimenog prvenstva.

Trabzonspor je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju na poslednja četiri meča u okviru prve lige Turske. Hoće li slaviti i danas?

Šta vi stavljate na svoje tikete danas?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje