ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (21. april)

Polako se bližimo ka četvrtom vikendu u aprilu, a za vas smo, kao i svakog proteklog, izdvojili najinteresantnije nizove sa utakmica širom Evrope, te se nadamo da će vam isti biti od koristi kada je u pitanju tipovanje na pomenute
susrete. Srećno danas, kladioničari!

Tip 0-2 mogao je da se naplati na poslednjih 10 utakmica Grojter Firta u okviru druge lige Nemačke. Hoće li Nemci biti neefikasni i večeras protiv Dinama iz Drezdena?

Tip 3+ bio je dobitan na poslednjih 8 utakmica Herenvena u okviru prve lige Holandije. Hoće li moći da se naplati i danas protiv Viljema II?

Na poslednjih šest utakmica između Sevilje i Granade kada je Sevilja imala ulogu domaćina viđeno je najmanje 3 gola na utakmici, računajući sva takmičenja. Hoće li golovi izostati večeras, ili ne?

Hofenhajm je neporažen na 26 od poslednjih 29 utakmica u okviru nemačke Bundeslige. Hoće li ostati neporaženi i protiv Kelna?

Marsej je slavio na 9 od poslednjih 10 utakmica protiv Nansija u okviru svih takmičenja. Da li je pobedama došao kraj, ili će uspešno doći do novog trijumfa?

Aruka nije uspela da pobedi na poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru prve lige Portugala. Hoće li Rio Ave imati „lak posao“ večeras?

Norič je primio najmanje 3 gola na poslednja 4 meča pred svojim navijačima protiv Brajtona u okviru svih takmičenja. Hoće li gosti biti „raspoloženi“ i večeras, s obzirom na to da su obezbedili prolazak u Premijer ligu?

Na 11 od poslednjih 13 gostujućih utakmica CSKA Moskve u okviru ruske Premijer lige viđeno je maksimalno 2 gola za 90 minuta igre. Koliko golova ćemo videti danas protiv Ufe?

Šta vi tipujete danas?

Podelite vaš par na našoj facebook grupi, a mi ćemo u 13 časova objaviti tiket sačinjen od parova koje ste vi sastavili.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje