ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (21. januar)

Subota je pred nama, mnoštvo susreta iz raznih delova Evrope, a za vas smo izdvojili najinteresantnije nizove koje smo pronašli.

Tip 3+ bio je prolazan na 8 od poslednjih 9 utakmica Bornmuta u okviru engleske Premijer lige. Hoće li gledaoci uživati u goleadi na utakmici između Votforda i Bornmuta?

Kristal Palas je poražen na 6 od poslednjih 7 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Engleske. Dolaze li gosti do bodova danas?

VBA ove sezone igra fantastično, a pored toga, uspeli su da slave na 6 od poslednjih 7 utakmica pred svojim navijačima protiv Sanderlenda računajući sva takmičenja. Hoće li uspeti i danas?

Kada igra Mančester Siti, golovi retko izostaju. Tip 3+ bio je prolazan na 8 od poslednjih 10 utakmica istoimene ekipe u okviru prve lige Engleske. Očekuje li nas goleada u derbiju kola?

Tip 0-2 bio je prolazan na poslednjih 8 utakmica Alavesa u okviru španske La Lige. Danas igraju protiv Leganesa, a postavlja se pitanje hoće li i danas biti neefikasni?

Fudbaleri Viljareala su neporaženi na 9 od poslednjih 10 utakmica predsvojim navijačima protiv Valensije, računajući sva takmičenja. Uz to, Valensija je primila makar 2 gola na poslednja četiri meča u gostima (računajući samo La Ligu). Kakav ishod očekujete na utakmici između ove dve ekipe?

Tip 3+ bio je prolazan na 8 od poslednjih 10 gostujućih utakmica Fiorentine u okviru prve lige Italije. pritom, fudbaleri Fiorentine nisu primili gol na poslednjih 5 utakmica protiv Kjeva u okviru svih takmičenja. Šta očekujete od ove utakmice?

Napoli je neporažen na 10 od poslednjih 11 utakmica protiv Milana u okviru svih takmičenja. Hoće li i večeras uspeti da dođu do bodova?

Želimo vam puno sreće pri sastavljanju dobitne kombinacije!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje