petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 24. februar 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


14:30 PSV Eindhoven – Feyenoord (Holandija – Eredivisie)
PSV je uspeo da slavi na poslednjih 11 prvenstvenih utakmica na svom terenu, a uz to, danas je protiv Fejnorda apsolutni favorit, ako je verovati kvotama. Mislite li da će uspeti da nadigra svog rivala danas?

15:00 Bologna – Juventus (Italija – Serie A)
Već dugo u Italiji Juventus ima epitet ogromnog favorita na velikom broju utakmica, a takav je slučaj i danas. Uspeo je da slavi na 22 od poslednjih 25 prvenstvenih utakmica, a kvota da će slaviti protiv Bolonje iznosi 1.55 u ovom trenutku.

20:45 Levante – Real Madrid (Španija – LaLiga)
Tip „3+“ je mogao da se naplati na 10 od poslednjih 12 utakmica između Levantea i Real Madrida, dok je Real vodio na poluvremenu, a potom je i slavio na kraju utakmice na čak 5 od poslednjih 7 ligaških utakmica u gostima. Hoće li takav slučaj biti i ove večeri?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje