nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (26. januar)

Bližimo se petku, bližimo se i široj ponudi. Do tada ćemo morati da se zadovoljimo utakmicama koje su nam na programu, koliko god malo da ih je u ovom trenutku.

Na poslednje četiri utakmice gde su se sastali America MG i Ceara mogli smo da naplatimo tip 2-3. Uz to, ovaj tip je bio dobitan na 3 od poslednje četiri utakmice Ceare. Hoće li ova granica biti profitabilna za kladioničare danas?

Kada se sastaju Mančester Junajted i Hal, golovi na obe strane nisu toliko česti. Tip GG poslednji put smo mogli da naplatimo u maju 2014. godine, ali su se od tada sastali svega četiri puta. Na tri od poslednjih pet utakmica Hala mogli smo da naplatimo tip NG, a isti je slučaj i sa „crvenim đavolima“, jer smo tip „makar jedna ekipa ne postiže pogodak“ mogli da naplatimo na 3 od poslednjih 5 utakmica ove ekipe.

Bešiktaš je dominantan protiv svog današnjeg rivala, jer su Kajzerispor savladali na poslednja četiri međusobna susreta. Kvota za peti trijumf u nizu prelazi dva.

Ukoliko negde „tražite“ golove, postoji mogućnost da ih „pronađete“ u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, tačnije na utakmici Al-WahdaAl Dhafra, gde je viđeno makar tri pogotka na poslednjih osam međusobnih susreta. Uz to, na poslednje tri utakmice Al-Wahde viđeno je ukupno 17 golova, što je 5,67 po meču, u proseku.

Jeste li i vi uspeli da pronađete neki interesantan niz vezan za današnje mečeve?

I ako jeste, ali i ako niste, mi vam želimo puno sreće, i da vas nizovi „ispoštuju“ i danas!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje