subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (27. januar)

Bližimo se vikendu, a broj utakmica je sve veći. I ovog petka za vas smo spremili najinteresantnije nizove sa utakmica širom Evrope.

Lester je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na 7 od poslednjih 9 susreta protiv Derbija u okviru svih takmičenja. Hoće li i večeras rutinski trijumfovati nad svojim rivalom?

Osasuna je primila najmanje 3 pogotka na poslednja četiri susreta pred svojim navijačima u okviru španske La Lige. Hoće li Malaga večeras tresti mrežu protiv svog rivala?

Monpelje je gubio na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice na poslednja 4 gostujuća meča u okviru prve lige Francuske. Kakav ishod očekujete danas na susretu sa Marsejom?

Fudbaleri portugalske Boaviste su neporaženi na poslednjih 5 utakmica u okviru prve lige Portugala. Hoće li ostati neporaženi i večeras?

Tip 0-2 bio je prolazan na 7 od poslednjih 8 utakmica Willem-a II u okviru prve lige Holandije. Nastavlja li holandski tim ovaj niz i večeras?

Šalke je neporažen na poslednjih 14 utakmica pred svojim navijačima protiv Ajntrajhta iz Frankfurta u okviru svih takmičenja. Uz to, postigli su najmanje 2 pogotka na 6 od poslednjih 7 utakmica na svom stadionu protiv istoimenog rivala. Kakav ishod očekujete večeras? Hoće li Šalke ostati neporažen, ali će uz to doći do dva pogotka?

Mi vam želimo puno sreće danas!

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje