subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (27. maj)

Danas je ponuda nešto jača, te smo za vas izdvojili više nizova nego prethodnih dana, ali ovog puta se okrećemo ka Brazilcima, Argentincima i Amerikancima, a na to niste toliko navikli, s obzirom na to da smo do sada u 90% slučajeva analizirali Evropljane. Srećno danas!

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 10 od poslednjih 11 utakmica Sao Paulo-a pred svojim navijačima protiv Palmeiras-a u okviru svih takmičenja. Hoće li moći i večeras?

Portland nije pobedio na 21 od poslednja 23 gostujuća meča u okviru prve lige Amerike. Hoće li Seattle Sounders FC večeras doći makar do jednog boda upravo iz tog razloga?

Banfield je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na poslednjih 5 susreta pred svojim navijačima u okviru prve lige Argentine. Hoće li Temperley biti nova „žrtva“ ove ekipe?

Newells Old Boys je poražen na poslednje 3 utakmice u okviru prve lige Argentine. Hoće li biti poražen i večeras protiv Olimpo-a?

Sarmiento nije pobedio na poslednjih 9 utakmica u okviru argentinske Primere. Hoće li San Martin San Juan doći do bodova večeras baš iz tog razloga?

Imate li vi neki predlog za večeras?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje