nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (28. januar)

Vikend je pred nama, a sa njim i mnoštvo susreta širom Evrope. Za vas smo spremili nizove koji vam možda mogu biti od koristi.

Na poslednjih osam utakmica Alavesa i Atletika iz Madrida nije viđeno 3 pogotka. Hoće li danas nastaviti niz, te ćemo ponovo moći da naplatimo tip 0-2?

Deportivo iz La Korunje je neporažen na poslednjih 6 utakmica protiv Eibara računajući sva takmičenja. Uz to, fudbaleri Eibara su primili barem 2 gola na poslednje 3 utakmice u okviru španske La Lige.

Selta nema pobedu na poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru španskog prvenstva. Hoće li danas prekinuti niz protiv Leganesa, ili ne?

Lacio pred svojim navijačima igra prilično dobro, a najbolji pokazatelj toga je podatak da su slavili na 6 od poslednjih 7 utakmica na svom stadionu u okviru italijanske „Serije A“. Hoće li slaviti i danas protiv Kjeva?

Tip 0-2 bio je prolazan na poslednjih 8 utakmica nemačkog Augzburga u okviru nemačke Bundeslige. Hoće li neefikasan niz biti produžen danas u susretu sa Volfsburgom?

Fudbaleri minhenskog Bajerna su vodili na poluvremenu, a potom pobeđivali na kraju utakmice na poslednjih 6 susreta protiv Verdera iz Bremena u okviru svih takmičenja. Hoće li i danas?

Ingolštat nije pobedio na 9 od poslednjih 10 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Nemačke. Kvota da će Hamburg osvojiti makar bod je i više nego solidna, tačnije u većini kladionica se kreće između 1,50 i 1,60.

Možda i neočekivano na početku sezone, ali definitivno ćemo moći da uživamo u susretu Lajpciga i Hofenhajma, gde su domaći fudbaleri uspeli da pobede na 10 od poslednjih 12 utakmica u okviru prvenstva, dok su fudbaleri Hofenhajma neporaženi na poslednjih 17 susreta u okviru istog prvenstva. Kakav ishod očekujete danas?

Tip 0-2 bio je prolazan na 8 od poslednjih 10 utakmica Darmštata pred svojim navijačima u okviru nemačke Budneslige. Danas se sastaju sa Kelnom, a pitanje je hoće li se neefikasnost odraziti i na današnji rezultat? Treba dodati i da nisu pobedili na poslednjih 9 susreta u okviru prvenstva.

Lion je slavio na 5 od poslednjih 6 utakmica u okviru prve lige Francuske. Dolaze li fudbaleri francuske ekipe do tri boda i danas?

Na 7 od poslednjih 8 utakmica Rena pred svojim navijačima u okviru prvenstva viđeno je maksimalno dva pogotka. Danas se sastaju sa Nantom, a ostaje nam da vidimo hoće li ponovo biti neefikasni.

Francuski Kaen nije u sjajnoj formi, a na poslednjih šest gostujućih utakmica u okviru prvenstva nisu osvojili nijedan bod. Hoće li ih danas savladati i Bastija?

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 11 utakmica Lorjena u okviru prve lige Francuske. Očekujemo li i danas goleadu kod Francuza?

Francuski Bordo je igrao nerešeno na 5 od poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru prvenstva. Hoće li i danas „doći“ do svega jednog boda?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 10 od poslednjih 11 utakmica između Angr-a i Meca u okviru svih takmičenja. Da li i danas možemo da očekujemo manjak golova na utakmici između ova dva rivala? Uz to, fudbaleri Meca nisu postigli gol na 6 od poslednjih 7 gostujućih utakmica u okviru prvenstva.

Birmingem nije uspeo da pobedi na 9 od poslednjih 10 utakmica u gostima u okviru druge lige Engleske. Šta možemo da očekujemo danas na susretu između Noriča i Birmingema?

Ipsvič je gubio na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice na 5 od poslednjih 7 gostujućih utakmica u okviru druge lige Engleske. Hoće li ih Preston danas rutinski pobediti, ili ne?

Birajte pažljivo, a mi vam želimo mnogo sreće danas!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje