petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (30. april)

Danas nastavljamo istim tempom kao i juče, na programu imamo pregršt susreta a za vas izdvajamo ono najzanimljivije. Nadamo se da ćete imati sreće danas, te da ćete uspeti da naplatite potencijalni nastavak nekog statističkog niza.

Tip 0-2 mogao je da se naplati na poslednjih 6 utakmica između Midlzbro-a i Mančester Sitija u okviru svih takmičenja. Ukoliko se ovaj niz nastavi i danas, sledi nam naplata fantastične kvote.

Najviše 2 gola viđeno je na 8 od poslednjih 10 utakmica Real Betisa pred svojim navijačima u okviru prve lige Španije. Koliko golova ćemo videti danas protiv Alavesa?

Tip 0-2 bio je dobitan na poslednjih 6 utakmica Udinezea u okviru prve lige Italije. Hoće li biti dobitan i danas protiv Bolonje?

Đenova nije postigla gol na 5 od poslednjih 6 utakmica u okviru italijanske „Serije A“. Hoće li fudbaleri istoimene ekipe tresti mrežu danas protiv Kjeva?

Francuski Bordo nije primio gol na poslednje 3 utakmice u okviru prvenstva. Hoće li Dižon danas prekinuti ovu solidnu seriju?

Sporting je neporažen na 34 od poslednjih 38 gostujućih utakmica u okviru prve lige Portugala. Hoće li odoleti Bragi u derbiju kola?

Šta vi tipujete danas?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje