petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (8. maj)

Kao i svakog ponedeljka, ponuda je nešto slabija, ali smo se mi i ovog puta potrudili da vam ispišemo one najinteresantnije statističke nizove koje smo uspeli da pronađemo. Srećno!

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 7 od poslednjih 8 utakmica između Čelsija i Midlzbro-a kada je Čelsi bio domaćin, računajući sva takmičenja. Hoće li moći i danas?

Leganes je poražen na 5 od poslednjih 6 utakmica u okviru španske La Lige. Da li će danas Real Betis da dođe makar do jednog boda?

Chaves nije pobedio na poslednjih 12 gostujućih utakmica u okviru portugalskog prvenstva. Hoće li izgubiti od Estorila večeras?

Tip 0-2 bio je dobitan na 10 od poslednjih 12 utakmica Karabukspora pred svojim navijačima u okviru prve lige Turske. Hoće li biti dobitan i danas protiv Osmanlispor-a?

Turski Akhisar Belediyespor nije primio gol na poslednja 4 susreta pred svojim navijačima protiv Gaziantepspor-a u okviru svih takmičenja. Hoće li gosti danas napokon tresti mrežu svog rivala?

Banfield nije primio gol na poslednje 4 utakmice na svom stadionu protiv Sarmiento-a u okviru svih takmičenja. Hoće li gosti i večeras ostati bez pogotka?

Šta vi tipujete danas?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje