petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 9. maj 2018.

Danas su na programu utakmice u Engleskoj, Španiji, Holandiji i Argentini, a iste te su nam i zapale za oko. Evo šta izdvajamo za danas za vas.


20:45 Chelsea – Huddersfield (Engleska – Premier League)
Najviše 2 gola viđena su na poslednjih 8 ligaških susreta Hadersfilda, a kvota da ćemo i večeras videti maksimalno 2 gola iznosi 2.30. Uz to, čelsi je slavio na poslednja 4 prvenstvena susreta, a realno je očekivati da će i večeras bez mnogo problema.

20:45 SC Heerenveen – FC Utrecht (Holandija – Eredivisie)
Tip „3+“ mogao je da se naplati na poslednjih 6 utakmica između ove dve ekipe kada je Herenven imao ulogu domaćina. Uz to, Utreht je bez poraza na poslednjih 8 utakmica protiv svog večerašnjeg rivala, te sami odlučite šta je najbolja opcija za večeras.

21:30 Sevilla – Real Madrid (Španija – LaLiga)
Najmanje 3 pogotka viđena su na poslednjih 10 utakmica između ove dve ekipe, a tip „3+“ mogao je da se naplati na 14 od poslednjih 17 prvenstvenih utakmica ekipe iz Madrida. Veoma je izgledno da ćemo i večeras moći da uživamo u goleadi.

22:00 Racing Club – Arsenal Sarandi (Argentina – Superliga)
Rasing Klub je slavio na poslednje 3 utakmice protiv svog večerašnjeg rivala na svom stadionu, a Arsenal Sarandi nije uspeo da slavi na poslednjih 9 gostujućih ligaških utakmica, te bi ovde konačan ishod već sad mogao da se prognozira.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje