petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Inter dobio “ nepristojnu ponudu “

Fudbalski klub Inter iz Milana plasirao se u finale Lige Šampiona gde će se sastati sa engleskim Mančester Sitijem.

Inter je napravio veliki podvig plasmanom u finale jer su im pre početka sezone davane jako male šanse za tako nešto. Ovaj njihov podvig nije prošao nezapaženo širom Sveta,ali je privukao i jednu, pomalo neobičnu pažnju.

Naime, sajt za odrasle My. Club. ponudio je Inter sponzorski ugovor vredan čak 100 miliona evra, po kojem bi Inter nosio logo ovog sajta na dresevima sve do 2029. godine. 

Inter se u novembru razišao sa generalnim sponzorom, firmom DigitalBits i od tada je u potrazi za novim.

Ponuda jeste itekako primamljiva, pogotovo zbog količine para koja je obećana Interu,ali opet, sponzor je dosta čudan i bila bi to prava revolucija u fudbalu. Bio bi to prvi “ spoj “ fudbala i porno industrije na ovakvom nivou.

O potencijalnoj saradnji govorio je i jedan od vlasnika sajta Majk Ford.

“ Ovde u kompaniji My. Club mi smo svi za prodiranje u nove prostore. Isto kao što Inter stisne svoje “ lopte “ i provuče ih kroz uzan prostor i postigne “ gol “ tako i mi isto radimo“ izjavio je Majk (konotacija vam je jasna).

Inter bi na njihovoj platformi imao svoj odeljak gde bi bili njihovi dresevi, majice,ali i interakcija sa korisnicima. Koliko su My. Club-u sigurni da će Inter prihvatiti ponudu govori i to da su oni već napravili deo sajta za Inter.

Sada je sve na Interu, videćemo hoće li prihvatiti ovu “ nepristojnu ponudu “

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje