petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[ PREMIUM ] MLS liga,najava,predlozi za klađenje( nedelja noć)

 Nastavljamo sa predlozima za MLS ligu.

01:30h Inter Majami-Orlando

Majami je ovu sezonu počeo jako loše. Počeli su sa serijom poraza. Prvih 6 mečeva i isto toliko poraza,ali su se onda trgnuli i zaređali sa dobrim igrama i vezali 5 mečeva bez poraza,ta serija je trajala sve do prethodnog kola kada su poraženi od Nešvila. Sve to je dovelo da se trenutno nalaze van mesta koje vodi u plej of. Za ulazak u isti moraće da se poprave tj pre svega da porade na konstantnosti, da ne dozvoljavaju sebi situacije kao sa početka sezone. Što se tiče igre,generalno su jedan prosečan tim po broju datih i primljenih golova.

Orlando ovo kolo ne dočekuje u najboljoj formi imajući u vidu da su izgubili u kupu i to na način da nisu čak ni šutnuli na gol rivala. Ono što će zvučati čudno,jeste da se oni raduju što idu na gostovanje. Iz prostog razloga što su ove sezone kod kuće katastrofalni. Nemaju niti jednu pobedu i većinu svojih bodova su osvojili na strani. Iako su sad u nešto lošijoj formi,oni su poziciju ispred današnjeg rivala pre svega zbog jako dobrog starta sezone.

Prognoza: Duel dva tima sličnih stilova igre,ali i sličnog kvaliteta bi mogao da nam donese golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.70


01:30h Chicago-Atlanta

Finoj seriji pobeda je došao kraj. Vezao je Čikago dve pobede u ligi i u kupu protiv St Luisa i kada su svi pomislili da bolji dani slede za tim iz vetrovitog grada usledio je novi poraz u ligi i to od Šarlota. Taj poraz ih je ostavio u donjem delu tabele,ali sa samo 3 boda manje od mesta koje vodi u plej of. Rani je deo sezone i sve je još moguće pa i odlazak Čikaga u plej of. Ipak, da bi se to zaista i dogodilo moraju i oni neke stvari da promene pre svega vezano za odbranu. Imaju 4tu najgoru odbranu na istoku. Napad je sve bolji i bolji postižu golove redovno,ali ih nažalost i primaju. Pogotovo su dobri na domaćem terenu gde su dali gol na gotovo svakom meču ove sezone.

Njima u goste dolazi najskuplji tim u ligi Atlanta. Atlanta iz godine u godinu ulaže brdo para u tim,ali rezultata nema. Ove godine su zaista dobro počeli i ako je suditi po startu mogla bi ovo da bude njihova sezona msm sezona u kojoj će nešto i da naprave. Igraju zaista lepo,igraju napadački fudbal,fudbal spuštenog garda,apsolutno ne mare za odbranu i neverujem da će to menjati sve dokle god im donosi rezultate. Rekoh da Čikago ima 4tu najgoru odbranu, e pa Atlanta ima još goru,ali se to ne primećuje zbog sjajnog napada.

Prognoza: Mogli bi ovde videti dosta golova i to na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.55


04:30h Los Anđeles-San Hose

Branilac titule,ekipa Los Anđelesa dosta dobro je počela novu sezonu,što je dosta zadivljujuće jer kao po pravilu šampioni krenu nešto lošije novu sezonu,ali eto oni nisu. Samim tim pokazuju koliko su za kratko vreme postojanja izrasli u jedan kvalitetan,jak,kako fizički tako i mentalno, tim i postoji sasvim realna šansa da odbrane trofej,što je poslednji put pošlo za rukom njihovom gradskom rivalu Galaksiju 2012.godine.Nakon 11 odigranih mečeva nalaze se na drugom mestu sa bodom manje,ali i dva meča manje od lidera Sijetla. Kao što sam rekao,igraju jako dobro,kako u napadu,tako i u odbrani. Jedna prava takmičarska ekipa koja uvek ide na rezultat i od koje će te retko kad videti “ divlje mečeve “ sa po 7,8 golova. Ne oni uvek znaju tačno šta hoće. U ovo kolo ulaze nakon remija protiv Kansas Sitija.

Njihov današnji rival,ekipa San Hosea je takođe, da kažem i iznenađujuće dobro,krenula u novu sezonu. Oni se nalaze na 4tom mestu zapada što je zaista sjajan rezultat za njih. Ovo je poprilično veliki napredak s obzirom da su prethodne sezone bili na samom dnu tabele. U periodu između sezona su napravili totalni remont ekipe i to je izgleda dalo rezultata. Za cilj su sebi postavili ulazak u plej of i ako ovako nastave mogli bi taj cilj vrlo lako i da ostvare.

Prognoza: Domaćin je favorit na ovom meču,trebalo bi očekivati da daju nekoliko golova i savladaju rivala.

Predlog: 3+ @ 1.53

1 i D2+ @ 1.65


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje