subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Seriji A, a na programu je nekoliko veoma zanimljivih duela.

12:30h Leće-Specia

Šampion Serije B, ekipa Lećea, sjajno je počela sezonu u Seriji A, nanizali su dosta dobrih rezultata i na sredini šampionata bili na sredini tabele. Činilo se da će bezbrižno završiti sezonu,ali nije tako. Od početka nove godine usledio je veliki pad u igri, koji je rezultovao i padom na tabeli, pa sada pred sam kraj sezone navijači Lećea itekako strepe da li će njihov klub ostati u eliti. Trenutno su na samo 2 boda od opasne zone. U ovo kolo ulaze nakon remija protiv Lacija, taj bod im je dosta značio, pre svega jer su u poslednjih 5 kola pretrpeli čak 4 poraza. Dosta su dobro odigrali protiv Lacijala i sigurno da im je ta igra podigla moral,pred ovo jako važno kolo. Leće igra otvoren, napadački fudbal, tako igraju od samog starta sezone. Nažalost kvalitet igre je opao, pre svega u defanzivnom delu gde primaju baš dosta golova. Videlo se to protiv Lacija, sve što je napad napravio, odbrana je uprskala na kraju.

Nasuprot njima je ekipa Specije. Specija je u opasnoj zoni, tj na deobi je mesta koje vodi u niži rang sa Veronom,ali Specija ovo kolo dočekuje u jako dobrom raspoloženju. Specija je u prethodnom kolu pobedila Milan i tako osvojila 3 jako bitna boda u borbi za spas, ali i podigla sebi moral pred ovaj jako bitan meč. Specija igra lep, napadački fudbal. Ne boje se oni nikoga, igraju hrabro, idu napred od prvog do poslednjeg minuta i to im se često i isplati. Posebno igraju dobro te “ velike utakmice “ protiv timova sa vrha tabele,ali će sada morati da odigraju jedan dobar meč i sa timom sa dna tabele. Jednostavno, ovo je za njih biti ili ne biti. Nema sumnje da će od samog starta krenuti napred, jer njima igra samo pobeda.

Očekivani sastavi:

Lecce possible starting lineup:
Falcone; Gendrey, Baschirotto, Umtiti, Gallo; Gonzalez, Blin, Oudin; Strefezza, Ceesay, Di Francesco

Spezia possible starting lineup:
Dragowski; Wisniewksi, Ampadu, Nikolaou; Ferrer, Ekdal, Esposito, Bourabia, Reca; Gyasi, Nzola

Prognoza: Duel dva tima kojima gori pod nogama. Očekujem napadački duel, što bi moglo da rezultuje sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.95

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje