subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Isti tip je bio dobitan 11 puta zaredom!

U noći između četvrtka i petka, sa početkom od 2 sata i 5 minuta, na programu je meč 7. kola meksičke Lige de Expansion u kojoj će Atlante ugostiti Atletico Moreliu.

Atlante se posle 6 odigranih kola nalazi na liderskoj poziciji, sa ukupno 16 od mogućih 18 bodova, a ostvario je 5 pobeda i 1 remi.

Atletico Morelia je od početka sezone slavila 3 puta, uz još 1 remi i 2 poraza, pa na ovu utakmicu stiže sa 10 poena i kao 7. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Atlante – Atl. Morelia (www.flashscore.com)

Što se tiče rezultata sa njihovih međusobnih susreta, tačnije sa poslednjih 11 utakmica, ni Atlante ni Atletico Morelia ne mogu da se pohvale preterano efikasnim partijama. Tokom tog perioda su uspeli da postignu ukupno 13 golova, ali ni na jednom meču više od 2. Za nastavak tog niza i 12. vezani “0-2“ se nudi kvota u visini od 1,58, a ukoliko mislite da će niz ipak biti prekinut tip “3+“ možete odigrati po kvoti 2,25.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje