subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Isti tip je bio dobitan osam puta zaredom

Sa početkom od 12 sati i 30 minuta po našem vremenu odigraće se meč 26. kola južnokorejske K-League 2 u kojem će Chungnam Asan ugostiti Jeonnam Dragons.

Chungnam Asan se u ovom trenutku nalazi na 5. poziciji, na svom kontu ima 33 boda, a ostvario je ukupno 8 pobeda, 7 remija kao i 6 poraza.

Jeonnam Dragons je slavio samo 4 puta, uz još 10 remija i 8 poraza te na današnji meč stiže kao devetoplasirani tim na tabeli (22 boda).

Međusobne utakmice: Asan – Jeonnam (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno u vezi ovih ekipa jesu njihove međusobne utakmice odigrane u periodu od avgusta 2020. do maja 2022. godine. Naime, na svakom od tih 8 susreta je bio dobitan tip “NG“ (1,73), dok smo čak 7 od 8 puta mogli da naplatimo i “0-2“ (1,58). S obzirom na to da ovi timovi spadaju među najlošije kada je reč o broju pogodaka po meču nije isključeno da se navedeni niz i nastavi. Šta vi mislite?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje