subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ivanović: Alba igra sjajnu košarku

KK Crvenu Zvezdu u utorak sa početkom od 20 časova očekuje duel 9. kola Eurolige na gostovanju u Berlinu protiv domaće ekipe – Albe.

Uoči ovog meča, novi strateg „crveno-belih“Duško Ivanović imao je samo reči hvale za svog narednog protivnima, koji prema njegovom mišljenju igraju zaista sjajnu košarku.

„Pratio sam Albu pre nego što sam došao u Crvenu Zvezdu. To je ekipa koja mi se najviše svidela i koja igra najbolju košarku. Izgubili su neke utakmice, iako su vodili sa preko 20 poena razlike. Igraju veoma brzo, nepredvidivi su, izvanredni šuteri. Imaju igrače koji izvanredno čitaju situacije na terenu. Igraju odlično, sa puno samopouzdanja i svakome u Evroligi prave probleme. Moramo da budemo spremni da svih 40 minuta igramo dobru odbranu jer oni imaju zaista veoma veliki broj laganih koševa. Želim igrače i ekipu koja veruje da može da dobije svakog. Sa tim mentalitetom moramo da izađemo na teren“, kazao je crnogorski trener.

KK Crvena Zvezda trenutno ima skor od dve pobede i šest poraza, dok nemački predstavnik ima nešto bolji skor – tri trijumfa i pet neuspeha.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje