petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Pobeda protiv izuzetno kvalitetne ekipe

KK Partizan je u prepunoj „Štark Areni“ uspeo da savlada izraelskog predstavnika, Makabi Tel Aviv (96:88) i okviru 8. kola Eurolige.

Nakon utakmice, trener „crno-belih“Željko Obradović istakao je zadovoljsto igrom svog tima u drugom poluvremenu, kao i zbog trijumfa protiv veoma kvalitetnog rivala.

„Veoma sam srećan što smo pobedili protiv još jednog jakog protivnika. Oni godinama igraju svoju igru, to je škola Makabija koja postoji dugo. Loše smo reagovali na njihovu igru u prvom poluvremenu, primili smo 50 poena. To sam zamerio igračima na poluvremenu. U nastavku smo promenili energiju i tako dobili utakmicu. Čestitam igračima na tome, kao i našim navijačima na sjajnoj atmosferi. Treba svakom da bude čast da igra u ovakvoj atmosferi“, rekao je trofejni stručnjak.

KK Partizan sada ima učinak od po četiri pobede i poraza, te se nalazi na deobi sedme pozicije na tabeli sa nekolicinom timova koji imaju isti skor.

U narednim periodu, košarkaše „crno-belih“ očekuju dva gostovanja protiv španskih velikana – Barselone (22.11) i Real Madrida (24.11).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje