petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Iz Partizana „grme“: Ovo je pljačka!

Partizan je pretrpeo poraz na gostovanju Radničkom iz Niša (3:1), a „crno-beli“ su kao glavnog „krivca“ za poraz izdvojili glavnog arbitra, Bojana Nikolića.

Naime, Nikolić i njegov pomoćnik su tokom drugog poluvremena priznali gol domaćina koji je trebao da bude poništen zbog nedozvoljene pozicije.

Povodom toga, klub iz Humske izdao je saopštenje u kojem se navodi:

„Večeras se u Nišu obreo provalnik. Čovek loših namera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom – uniziti fudbalsku igru i promovisati sebe u neslavnu zvezdu večeri. Provalnik, izvesni Bojan Nikolić, je vešto posmatrao svoj plen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji u ovoj sezoni siluju FK Partizan svojim bezumnim i podmuklim odlukama, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudija mora da ima na umu: on mora biti simbol pravičnosti i poštenja. Tek što je Partizan poveo i kapitalizovao znatno sigurniju i ofanzivniju igru u polju tokom većeg dela prvog poluvremena, provalnik je zaključio da mora energičnije izvršiti svoj deo posla. Bojan Nikolić je, perfidno, dosudio prekršaj nakon isteka produžetka u prvom poluvremenu, pri vođstvu Partizana od 1:0, kao da želeo da odbije bilo kakvu primisao savesti i morala. Naredba pomoćnom linijskom sudiji, koji je zastavicom signalizirao ofsajd poziciju, da zastavicu spusti i prizna vodeći gol Radničkog iz Niša, na početku drugog poluvremena, potpis je razbojnika Nikolića nad jednom od najbrutalnijih sudijskih krađa na stadionu kraj Nišave“, stoji u saopštenju i zatim se dodaje:

„Da li je na ovu razliku u kvalitetu terena mislio trener niškog Radničkog, Nenad Lalatović, govoreći da nije isti teren u Beogradu i Nišu, da li je omiljeni i od milošte u Nišu zvani „Boki“ večeras izvršio pokaznu vežbu kako se valja obračunati sa Partizanom i u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije? Pljačka je teško delo. A umišljajna pljačka noću, pištaljkom, delo kojim se pod pod hitno mora pozabaviti Fudbalski savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u celini. Najoštrije zahtevamo adekvatnu kaznu za počinjeno nedelo, jer je Bojan Nikolić samo simbol vrha ledenog brega beščašća, nemorala, urote i agresivnog specijalnog rata protiv našeg kluba“, navodi se u klupskom saopštenju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje