utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Iz Virtusa poručuju: Ukoliko neko otkaže, tu smo…

U ponedeljak je doneta i konačna odluka da se sezona 2019/2020 u Euroligi, ali i Eurokupu i definitnivo ne nastavi, te neće biti ovosezonskih osvajača spomenutih takmičenja.

U narednoj sezoni Eurolige nastupaće svih 18 klubova koji su i ove godine bili deo ovog prestižnog takmičenja. Time su nekolicina timova ostali bez prilike da budu učesnici Eurolige u sezoni 2020/2021, a jedan od njih jeste i italijanski klub – Virtus Bolonja.

Direktor kluba – Luka Baraldi istakao je da su očekivali ovakvu odluku, ali da će u slučaju da neka od ekipa odustane, oni vrlo rado „popuniti upražnjeno mesto“.

„Nisam nimalo iznenađen ovakvom odlukom. Još pre dva meseca sam rekao da će sezona biti otkazana. Mislim da je Euroliga na kraju donela ispravnu odluku. Potvrda da će istih 18 klubova i naredne sezone igrati u Euroligi je takođe očekivana. Ipak, videćemo da li će svi timovi želeti da učestvuju, jer je prema navodima Panatinaikos izrazio određene sumnje. Mi smo već dostavili aplikaciju da nas uzmu u razmatranje, ukoliko neko od klubova odustane“, kazao je Baraldi.

Fotografija preuzeta sa sajta: https://bolognabasket.org/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje