sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Japanci iskoristili sve mane Nemačke, Nemci zaćutali!

Selekcija Japana uspela je da priredi novo iznenađenje na prvenstvu sveta i da posle prekoreta savlada selekciju Nemačke 2:1. Prvo poluvreme proteklo je u terenskoj nadmoći Nemaca koji su postigli gol posle penala koji je skrivio golman Japana – Gonda, a precizan sa bele tačke u 33. minutu bio je Gundogan.

Tim Nemačke protiv Japana!

Pre ove situacije poništen je gol Japana u 8. minutu zbog ofsajd pozicije, dok je veliku priliku imao i Kimmich u 21. minutu meča, dok je VAR gledan u 26. minutu zbog potencijalnog igranja rukom igrača Japana, ali nije dosuđen jedanaesterac. Do kraja poluvremena, šansu je propustio i Musiala u 45. minutu, dok je gol Havertza poništen zbog ofsajd pozicije posle asistencije Gnabry-a.

U drugom poluvremenu, sjajne izmene selektora Japana i mnogo bolja igra, iako su Gnabry i Musiala i početkom drugog dela igre imali izgledne šanse, kao i Gundogan čiji je šut u 60. minutu završio na stativi, a u 71. minutu svoje šanse su propustili i Hofman kao i Gnabry. Od ulaska igrača Frajburga – Ritsu Doan-a, stvari kreću u pozitivnom smeru za Japan, najpre je u 73. minutu veliku šansu propustio Junya Ito, kao i Sakai u istom minutu. Pomenuti Doan izjednačio je na 1:1 u 75. minutu, dok je u 83. minutu još jedan igrač sa klupe, Takuma Asano, doneo prekoret 1:2 za Japan posle sjajne završnice iz ne tako dobre situacije.

U ovoj grupi Japan ima 3 boda, dok će izvesno i Španija imati isti broj posle prvog poluvremena u kojem vodi sa tri gola razlike, dok će na začelju tabele biti Nemačka i Kostarika.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje