petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Jedan od timova nastavlja seriju pobeda!?

Od 23 sata očekuje nas meč 2.kola Paragvajske Aperture, a sastaju se Olimpija Asunsion i General Diaz.

Olimpija Asunsion je nesrećeno ispala od kolumbijskog Juniora u okviru 2.kola Kopa Libertadoresa, iako su mnogi saglasni da je bila šteta da bilo koji od ovih timova ispadne jer ih smatraju možda i najbolji u ovogodišnjim kvalifikacijama. U prvom kolu prvenstva Olimpija je u kombinovanom sastavu (odmarala igrače za revanš sa Juniorom), savladala na gostovanju ekipu Independientea iz Asunsiona. U poslednjih 8 mečeva u svim takmičenjima Olimpija nema poraz na domaćem terenu. Da će se takva serija i nastaviti garantuju igrači poput Roke Santa Kruza, Kamača i Kueve.

General Diaz je u prvom kolu remizirala sa Deportivo Kapitom 1:1 na domaćem terenu, prošle sezone ako se pogleda cela godina ova ekipa je na gostovanjima imala skor 7-7-8.

U poslednjih 5 mečeva na svom stadionu ekipa Olimpije je savladala ekipu General Diaz, a u poslednja tri meča uradila je to bez primljenog gola.

4.09.17 PD Olimpia Asuncion Diaz 1 : 0
09.04.17 PD Olimpia Asuncion Diaz 2 : 0
11.12.16 PD Olimpia Asuncion Diaz 3 : 0
21.04.16 PD Olimpia Asuncion Diaz 4 : 1
06.09.15 PD Olimpia Asuncion Diaz 3 : 1

I danas očekujemo da puno kvalitetniji domaćin koji samo zbog nedostatka sreće ove godine ne igra Kopa Libertadores, savlada goste, kvota na pobedu domaćina je 1,65 u kladionici MAX BET-u!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje