subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

PERU 1 (Toreneo de Verano): Union Komersio – Dep.Binasional (najava meča)

Od 21 sat na programu je poslednji meč 2.kola Peruanske Prve lige (Torneo de Verano), a sastaju se ekipe Union Komersio i Deportivo Binasional, o timu Union Komercio pisali smo vam i prošle nedelje.

Union Komersio je u prvom kolu prema očekivanju poražen od ekipe Sport Huankayo na gostovanju 3:2, ali su pokazali da neće biti toliko lak zalogaj za bilo koji tim, najpre  su gubili 1:0, da bi golovima sa preko 35m iz slobodnog udarca i jedno sa ivice 16m preokrenuli, ali su poklekli u nadoknadi vremena kada su primili 2 brza gol i doživeli poraz. Union Komersio je tim koji je najveći u regionu San Martin, i poznat je po razvoju momaka odraslih delovima oko Amazona. Tim je često umeo da bude vrlo neprijatan rival za najpoznatije klubove u Peru-u, ali su tokom ovog prelaznog roka propustili šansu da ozbiljnije pojačaju svoje redove i najverovatnije će se naći u borbi za opstanak, uz dosta sreće možda mogu i do mesta u sredini tabele. Najveće pojačanje za tim trebalo bi da bude Wilmer Aguirre, napadač koji se pokazao kao dobro rešenje za manje klubove koji se bore za gol život, on je stigao iz Juan Auricha. Stigao je i Willyam Mimbela iz ekipe Ayacucho kao jedan od njihovih najboljih igrača. Tu su i dvojica momaka iz Paname i dvojica iz Kolumbije.

Deportivo Binasional je nov tim u najjačem rangu takmičenja, tim koji dolazi iz grada Arequpa na granici Perua i Bolivije. To je tim koji je ušao u Prvu ligu, tako što je osvojio Kup Perua, a u prethodnim godinama se često dešavalo da upravo timovi koji uđu u ligu na ovaj način odmah i ispadnu. Otišao im je najbolji igrač tima Duran, tako da će biti interesantno videti kako će ovaj tim igrati. U prvom kolu su poraženi od ekipe koja je takođe novajlija u prvoj ligi Akademia Kantolao i to na svom teren 0:2. U prvom delu igre svega jedna solidna šansa za domaćina, isto je bilo i u drugom delu igre, golove su primili iz slobodnog udarca i penala.

Ovi timovi se nisu sastajali do sada!

Što se tiče utakmice očekujemo da domaći tim juriša na sva tri boda, preteći iz prekida koji su i u prvom meču sezone pokazali da su njihova prednost, gosti će sa druge strane ići na bod, a nemoć u napadu prikazana u prvom meču sezone, biće im veliki problem u najjačem rangu takmičenja.

PREDLOG za KLAĐENJE:  NG (jedan od timova ili oba tima ne postižu gol) (kvota 1,60)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje