četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedan efikasan duel u drugoj ligi Rusije?!

Ekipe Spartak-2 iz Moskve i Tom iz Tomska sastaće se ove srede, sa početkom od 14 časova, a reč je o utakmici 14. kola druge lige Rusije – FNL.

Spartak-2 se u ovom trenutku nalazi na 7. poziciji, sa ukupno 22 osvojena boda, jer je na 13 odigranih utakmica upisao 7 pobeda, 1 remi i 5 poraza.

Tomsk, sa druge strane, ima skor od 5 pobeda, 2 remija i 6 poraza zbog čega na današnju utakmicu stiže kao 13. tim na tabeli, sa ukupno 17 poena.

Međusobne utakmice: Spartak Moscow 2 – Tomsk (www.flashscore.com)

I jedna i druga ekipa mogu da se pohvale efikasnim utakmicama u dosadašnjem toku sezone, a možemo da primetimo da je potpuno ista situacija bila i na njihovim međusobnim susretima. Na poslednjih 7 utakmica, koje su odigrali od septembra 2017. do novembra 2020. godine, Spartak-2 i Tomsk su postigli čak 21 pogodak i pritom je svaki put prošao tip “GG“ (1,85). Tipovi “3+“ i “GG3+“ su bili dobitni čak 6 od 7 puta, a danas se plaćaju kvotama 2,10 i 2,55.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje