ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Jučerašnji meč ga dobrano iscrpeo

Drugi meč koji nam je zapao je meč između dvojice Španaca Pabla Karanje Buste i Fernanda Verdaska.

Kladionice su postavile maltene egal kvote, i mi se sa tim apsolutno slažemo. No, po našem skromnom mišljenju mlađi Španac, a to je Busta nam je nekako bliži pobedi.

Vidno je Busta podigao svoju igru još od Indijan Welsa. U Kaliforniji je stigao do trećeg kola u kom je poražen od Kevina Andersona. Taj poraz je bukvalno bio na jednu loptu u taj brejku, a bez obzira na poraz Busta je prikazao visok nivo tenisa. Ovde u Majamiju je pobedio relativno lagano Denisa Istomina i Stiva Džonsona, pa sada skoro pa svež čeka ovaj meč.

Njegov sunarodnik je imao dosta težak meč protiv Tanasisa Kokinakisa. Meč je trajao skoro tri sata, a u tom meču smo mogli videti sve. Pre svega iznenadila nas je rešenost Verdaska da preokrene i na kraju pobedi. Sevale su varnice između Kokinakisa i njega pa je bilo i verbalnog sukoba. Zaista, Verdasko je dao sve od sebe da pobedi i u tome je uspeo. No, mi smo mišljenja da ga je to dosta potrošilo, više emotivno nego fizički i to će se danas videti.

Što se meča tiče i ovde bi mogli da vidimo sve i svašta, ali ono što je sigurno jeste da će Busta terati Verdaska da greši. Ključ meča je prvi set, jer smatramo da će Veradsko imati snage samo za prvi set da ga odigra onako u punom ritmu. Ako ga bude izgubio Busta će rešiti više od pola posla, jer ne verujemo da Verdasko može dva puta da preokrene. Busta je dosta iskusniji igrač od Kokinakisa koji će za razliku od njega znati kako da se postavi pri vođstvu i to na kraju iskoristi.

Predlog: Pobeda Buste 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje