Juče smo bili perfektni u prognozi mečeva koji su se igrali u ovom terminu, danas takođe dva meča u terminu 00:15, a sastaju se ekipe brazilskog Gremija i veneculenaskog Monagasa, kao i ekipe urugvajskog Penjarola i argentinskog Atletiko Tukumana.

00:15 Gremio – Monagas

Ekipa Gremija, branioca trofeja u okviru ovog takmičenja, odigrala je jedan meč i to protiv urugvajskog Defensora remiziravši 1:1, što su mnogi okarakterisali kao iznenađenje. U tom meču Gremio je dominirao tokom čitavog meča, ali nije uspeo da realizuje to kroz golove. Posle tog meča, Gremio je odigrao 7 utakmica u domaćim takmičenjima, slavili su pet puta, uz po jedan remi i poraz.

Monagas, tim iz Venecuele je u prvom kolu poražen na svom stadionu od Paragvajskog, Sero Portenja 0:2 i čini se već u tom meču pokazao da po kvalitetu dosta kaska za ostalim timovima iz grupe 1. Ono što je još veći problem za tim je i činjenica da posle tog meča nisu slavili ni na 6 vezanih mečeva u prvenstvu Venecuele, gde su poraženi 2 puta i poslednja četri meča odigrali nerešeno.

Očekujemo potpunu dominaciju domaćina koji će najveći deo meča provesti na polovini Monagasa, a samo od raspoloženja napadača zavisi sa koliko golova će ispatiti goste.

PREDLOG za KLAĐENJE: SP1 (super pobeda domaćina – bez primljenog gola) (kvota 1,60)

PREDLOG 2: 1-1&2+ (vođstvo domaćina na poluvremenu i pobeda na kraju uz najmanje dva gola na meču) (kvota 1,65)


00:15 Penjarol – Atletiko Tukuman

Urugvajski predstavnik Penjarol je u prvom kolu poražen na jako teškom gostovanju u La Pazu protiv ekipe The Strongest, više zbog problema sa nadmorskom visinom nego zbog kvaliteta protivnika, tako da su doživeli minimalan poraz 1:0. Sada na svom stadionu dočekuju argentinski tim, sa sjajnim nizom na domaćem terenu gde nisu poraženi u poslednjih 13 mečeva, a samo dva puta su odigrali nerešeno.

Atletiko Tukuman je na svom terenu gde igra mnogo bolje nego na gostovanjima, poražen na iznenađenje mnogih od ekipe paragvajskog Libertada 0:2, u tom meču ima je falilo nekoliko igrača, posle meča sa Libertadom, remizirali su u domaćim okvirima sa Bokom Juniors 1:1, dok su u gostima savladali Independiente 2:0.

Ovi timovi su se i prošle godine našli u istoj grupi Kopa Libertadoresa, oba tima slavila su svaka na svom stadionu 2:1.

Na ovom meču očekujemo da oba tima uđu u meč sa željom da osvoje tri boda, gosti moraju da jure ispravak kiksa u prvom kolu, dok gosti takođe jure prve bodove ali na svom stadionu gde igraju jako dobro.

PREDLOG za KLAĐNJE: 1 (pobeda domaćina) (kvota 1,65)

PREDLOG 2: 1&2-3 gola (pobeda domaćina i 2-3 gola na meču) (kvota 2,45)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.