četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Južnoamerička Liga šampiona – Najava mečeva od 00:15!

Juče smo bili perfektni u prognozi mečeva koji su se igrali u ovom terminu, danas takođe dva meča u terminu 00:15, a sastaju se ekipe brazilskog Gremija i veneculenaskog Monagasa, kao i ekipe urugvajskog Penjarola i argentinskog Atletiko Tukumana.

00:15 Gremio – Monagas

Ekipa Gremija, branioca trofeja u okviru ovog takmičenja, odigrala je jedan meč i to protiv urugvajskog Defensora remiziravši 1:1, što su mnogi okarakterisali kao iznenađenje. U tom meču Gremio je dominirao tokom čitavog meča, ali nije uspeo da realizuje to kroz golove. Posle tog meča, Gremio je odigrao 7 utakmica u domaćim takmičenjima, slavili su pet puta, uz po jedan remi i poraz.

Monagas, tim iz Venecuele je u prvom kolu poražen na svom stadionu od Paragvajskog, Sero Portenja 0:2 i čini se već u tom meču pokazao da po kvalitetu dosta kaska za ostalim timovima iz grupe 1. Ono što je još veći problem za tim je i činjenica da posle tog meča nisu slavili ni na 6 vezanih mečeva u prvenstvu Venecuele, gde su poraženi 2 puta i poslednja četri meča odigrali nerešeno.

Očekujemo potpunu dominaciju domaćina koji će najveći deo meča provesti na polovini Monagasa, a samo od raspoloženja napadača zavisi sa koliko golova će ispatiti goste.

PREDLOG za KLAĐENJE: SP1 (super pobeda domaćina – bez primljenog gola) (kvota 1,60)

PREDLOG 2: 1-1&2+ (vođstvo domaćina na poluvremenu i pobeda na kraju uz najmanje dva gola na meču) (kvota 1,65)


00:15 Penjarol – Atletiko Tukuman

Urugvajski predstavnik Penjarol je u prvom kolu poražen na jako teškom gostovanju u La Pazu protiv ekipe The Strongest, više zbog problema sa nadmorskom visinom nego zbog kvaliteta protivnika, tako da su doživeli minimalan poraz 1:0. Sada na svom stadionu dočekuju argentinski tim, sa sjajnim nizom na domaćem terenu gde nisu poraženi u poslednjih 13 mečeva, a samo dva puta su odigrali nerešeno.

Atletiko Tukuman je na svom terenu gde igra mnogo bolje nego na gostovanjima, poražen na iznenađenje mnogih od ekipe paragvajskog Libertada 0:2, u tom meču ima je falilo nekoliko igrača, posle meča sa Libertadom, remizirali su u domaćim okvirima sa Bokom Juniors 1:1, dok su u gostima savladali Independiente 2:0.

Ovi timovi su se i prošle godine našli u istoj grupi Kopa Libertadoresa, oba tima slavila su svaka na svom stadionu 2:1.

Na ovom meču očekujemo da oba tima uđu u meč sa željom da osvoje tri boda, gosti moraju da jure ispravak kiksa u prvom kolu, dok gosti takođe jure prve bodove ali na svom stadionu gde igraju jako dobro.

PREDLOG za KLAĐNJE: 1 (pobeda domaćina) (kvota 1,65)

PREDLOG 2: 1&2-3 gola (pobeda domaćina i 2-3 gola na meču) (kvota 2,45)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje