utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores: Boka Juniors – Junior i Kruzeiro – Vasko da Gama (najava mečeva)

Posle mečeva koji su na programu od 00:15, od 02:45 očekuje nas još dva meča grupne faze Kopa Libertadores takmičenja, a sastaju se ekipe argentinske Boke Juniors i kolumbijskog Juniora, kao i brazilski derbi između Kruzeira i Vasko da Game.

02:45 Boka Juniors – Junior

Boka Juniors će na svojoj Bomobonjeri dočekati kolumbijski tim posle prvog kola u kojem su remizirali na gostovanju u Peruu protiv ekipe Alijanca Lima 0:0. Boka Juniors će u meču sa Juniorom igrati bez nekoliko jako važnih igrača, neće biti duže povređenog veznog igraća Fernanda Gaga (5/0), potom urugvajskog reprezentativca koji takođe igra u veznom redu Nandeza(20/4/0), a nema ni dvojica napadača Karlosa Teveza (7/3) i najboljeg strelac tima Benedeta (9 mečava, 9 golova i 3 asistencije).

Navijače ekipe Junior očekivali su mnogo bolje izdanje svog tima u prvom meču grupne faze protiv Palmeirasa, ali ih je crveni karton presekao na samom početku meča što su brazilci iskoristili i slavili 0:3. Jako težak protivnik za vađenje fleka ih danas očekuje, a u ovom meču Junior neće moći da računa na sledeće igrače: pocrvenelog u prvom kolu defanzivca Gutiereza (11/0), nema ni Balante (4/0), Rodrigeza (4/0) i Piedrahita (5/0), kao ni veznog igrača Matias Miera (5/0).

Zbog izostanaka u timu Boke, može se desiti da nas očekuje zanimljiviji meč nego što bi to bio da je Boka kompletna, i pored toga, smatramo da je domaćin favorit u ovom meču i da će iskoristiti sve mane odbrane Juniora koje je pokazala do sada u sezoni.

PREDLOG za KLAĐENJE: D2-4 gola (domaćin daje od 2-4 gola na meču) (kvota 1,80)


02:45 Kruzeiro – Vasko da Gama

Brazilski derbi i važan meč za oba tima kojima će pobeda biti imperativ posle neuspeha u prvom kolu. Ekipa Kruzeira je u prvom kolu poražena na gostovanju ekipi Rasing u Argentini i to rezultatom 4:2, blistao je mladi Lautaro Martinez sa 3 gola, dok je kod domaćin povredu zbog koje još uvek ne može da igra doživeo napadač Fred. Od tada su odigrali sedam mečeva, 5 pobeda i po jedan remi i poraz.

Ekipa Vasko da Game poraz u prvom kolu je doživela na svom stadionu protiv čilenaskog Universidad da Čilea, bilo je 0:1, od tada u domaćim okvirima jako efikasni susreti ovog tima, četri meča završena identičnim rezultatom 3:2, tri puta u korist tima Vasko da Gama i jedan poraz istim rezultaom. Tim je danas kompletan.

Što se tiče međusobni mečeva na osam od prethodnih 10 mečeva videli smo više od tri gola, jednom je bilo 1:1, dok je samo poslednji meč završen pobedom gosta 0:1.

Danas takođe očekujemo otvorenu igru gde ćemo videti puno šansi i najverovatnije i golova, posle remija Rasinga i Universidada juče 1:1, imperativ pobede postavlja se pred oba tima tako da je napad jedino rešenje.

PREDLOG za KLAĐENJE: 3+ (tri i više gola na meču) (kvota 2,05)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje