nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Južnoamerički koktel – predlozi iz liga Južne Amerike (08.04.2023)

Dosta naših pratilaca obožava da tipuje lige Južne Amerike pa ćemo u okviru ove rubrike povremeno izbacivati predloge liga ovog dela sveta.


20:00 Gualaceo – Tecnico U.

Meč 5.kola Ekvadorske lige, privukao nam je susret Gualaceo – Tecnico, pre svega zbog otvorene igre koje gaje oba tima, ekipa domaćina do sada je u prvenstvu u četiri odigrana susreta ostvario dve pobede i dva poraza uz gol razliku 9:5, sva četiri susreta došla su 3+, kao i GG&3+, tako da je sasvim jasno da domaćin igra na gol više. Slična situacija je i sa gostima, koji ima isti skor kao i domaćin i gol razliku 6:10, osim gostovanja Emelecu gde su poraženi 1:0, svi ostali mečevi došli su i GG i GG&3+. Međusobni mečevi redovno idu u golove i sve ovo nas navodi na predlog igre: GG (1,93)


21:00 Defensor – CA Cerro

Ekipa Defensor Sportinga odlično igra u uvodnom delu sezone i posle devet mečeva nalazi se na 2.mestu sa samo dva boda manje od vodećeg Penjarola, sa skorom 5 pobeda, 3 remija i 1 poraza uz gol razliku 18:8. Na svom stadionu za sada čak tri kiksa, 2 pobede, 2 remija i 1 poraz (10:7) i upravo su mečevi na domaćem terenu nešto na čemu moraju da rade ukoliko žele da se umešaju u borbu za titulu. Gosti su prosečan tim koji se uglavnom nalazi u sredini nekad ga dole, nekad ka gore, trenutnu su na 13.mestu sa 2 pobede, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 9:11. U gostima dosta lošije partije 1 pobede i 4 poraza (5:9). Po nama je Defensor danas dosta bliži pobedi, pa je to i naš predlog po kvoti 1,65.


23:00 Union de Santa Fe – Belgrano (Argentina 1)

Meč u Argentini koji smo primetili pre svega iz razloga neefikanosti, naime u dosadašnjem toku lige, prosek golova na mečevima ovih timova je veoma nizak, kada se radi o mečevim Unon de Santa Fe, na njihovim mečevima prosečno pada 1,8 golova po meču, a kada se radi o mečevima Belgrana taj prosek je 1,6 golova po meču. Uz to prethodnih 9 međusobnih mečeva videli smo prolazak igre od 0-2 gola na meču, pa je to i naš predlog danas po kvoti 1,50.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje