subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kada je on akter meča postoji samo jedna opcija

U okviru drugog kola mastersa u Madridu gledaćemo američki derbi između Džona Iznera i Rajana Harisona.

S obzirom da je akter meča Džon Izner može se i naslutiti šta se danas juri, a to su naravno gemovi. Ovi uslovi u Madridu pašu serverima, jer je podloga dosta brža u odnosu na one u Monte Karlu i Barseloni, a još bitnija stavka jeste što loptica ima visok odskok pri udaru od tlo. Pored svega ovoga treba istaći da su uslovi poludvoranski, što naravno pogoduje serverima.

Zanimljive su igre Džona Iznera u Madridu, a one kažu da do sada nije nikada ispao u prvom kolu. Neće ni sad, jer je postavljen za sedmog nosioca, a to automatski znači da je slobodan u prvom kolu. Do sada u Madridu je odigrao 15 mečeva, a 8 mečeva od tih 15 je otišlo u tri seta. Na 13 mečeva je viđen pruduženi deo seta ( dvanaenst gemova, ili taj brejk) što dovoljno govori kakav tok imaju Iznerovi mečevi u Madridu. Servis mu je jako teško oduzeti bez obzira što se igra na šljaci, a u nekim dužim razmenama on nema šansi pa protivnik treba da uđe u veliku seriju grešaka da bi Izner napravio brejk.

Izner i Harison su se do sada sastali 9 puta i Izner vodi sa 6-3. Ono što je zanimljivo jeste da je na osam mečeva viđen produženi deo seta i u skladu sa tim mi prosto moramo da ispoštujemo tradiciju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje