petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kakav će da bude epilog utakmice između Čukaričkog i Partizana?

Utakmica između Čukaričkog i Partizana je prekinuta pri rezultatu 0:0, a i dalje ne postoji konkretno rešenje za održavanje, tj. završavanje iste. Najpre je bilo reči o tome da će fudbaleri na teren ove nedelje, tj. u sredu ili u četvrtak, pa da će svi Superligaši mirno da „uplove“ u plej-of i plej-aut.

Međutim, reč je o tome da od momenta donošenja odluke od strane Superlige Srbije, povodom žalbe Čukaričkog, postoji rok od osam dana za novu žalbu, a nije moguće da taj rok bude ispoštovan, jer je već za vikend planiran početak plej-ofa, a isti ne može da bude započet dok ne bude bilo odlučeno šta se događa sa utakmicom Čukaričkog i Partizana. Jasno je, Čukarički će da insistira da utakmica bude upisana 3:0 u njihovu korist, a Partizanu će sigurno u cilju bit da se utakmica nastavi i završi. Da je zajednica odlučila u ime ekipe sa Banovog brda, postavlja se pitanje da li bi se tada crno beli žalili. Dakle, sa ove tačke gledišta, i dalje ništa nije odlučeno definitivno.

Sve u svemu, utakmica može da bude odigrana regularno ukoliko ne bude žalbe na odluku zajednice Superlige Srbije, a ako se neki klub bude žalio, epilog je jasan, utakmica neće moći da bude odigrana.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje