subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kamavinga: Dolaskom u Madrid ispunio sam svoj san

Na samom isteku letnjeg prelaznog roka – Real Madrid je u svoje redove doveo francuskog vezistu – Eduarda Kamavingu (18).

Francuz je jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera na svetu, a danas je i oficijalno predstavljen u svom novom klubu.

„Osećam se jako srećno što sam u Madridu. Došao sam da učim, igram i pokažem treneru da sam spreman da zaigram. Moja porodica i ja smo zajedno doneli odluku da je vreme da gledamo u budućnost i okrenemo se transferu u Real. Imam mogućnost da učim od mnogih vrhunskih igrača, da radim na tehnici i taktici. Iskreno, osećam se spremnim da zaigram već sada. Kada sam saznao da mogu da igram u Madridu i učim od najboljih, nisam razmišljao ni sekund. Na mene nije uticao novac, nije mi stalo do novca drugih klubova, već samo da ispunim svoj san i zaigram za Real Madrid“, istakao je perspektivni vezista.

Kamavinga je sa upravom španskog velikana potpisao ugovor do leta 2027. godine, a stigao je za sumu od 30 miliona eura (plus bonusi) iz francuskog tima, Rena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje