petak, 10. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Problem za pojedine premierligaše

Mnogo problema prouzrokuju „Covid-19 pravila“ u svetu fudbala, a to smo najbolje videli na utakmici između Brazila i Argentine koja je bila prekinuta.

Sada, pojavio se problem za pojedine timove iz Premier lige, odnosno koji u svojim redovima imaju brazilske reprezentativce koji nisu dobili odobrenje matičnih klubova da budu deo državnog tima u septembarskom ciklusu kvalifikacija.

Stoga, stigao je dopis iz FIFA da klubovi koji nisu dozvolili svojim Brazilcima da nastupe za svoju nacionalnu selekciju, neće moći da računaju na ove igrače narednih pet dana nakon završetka poslednjeg termina za državne timove, odnosno sve do 15. septembra.

Tako, Liverpul ostaje bez usluga – Alisona, Firmina, Fabinja protiv Lidsa ovog vikenda, Fred neće biti u sastavu Mančester Junajteda u duelima sa Njukaslom i Jang Bojsom u Ligi Šampiona, Mančester Siti (koji gostuje Lesteru) je privremeno ostao bez – Edersona i Gabrijela Žesusa, u redovima Čelzija to je – Tijago Silva (susreti protiv Aston Vile, a zatim i Zenita), dok će kod Lidsa izostati Rafinja.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje