utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kanga postigao najlepši gol u septembru

Fudbaleri Crvene zvezde su prikazali veliku efikasnost tokom prethodnog meseca u svim takmičenjima, a verni članovi su u anketi sprovedenoj na našoj aplikaciji za najlepši pogodak izabrali gol koji je Gelor Kanga postigao u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope.
U septembru naši prvotimci su odigrali pet utakmica, od toga tri u nacionalnom prvenstvu, dok su dva meča imali u grupnoj fazi u drugom po jačini takmičenju u Evropi. U najuži izbor za najlepši pogodak meseca ušli su: Gelor Kanga na utakmici Ludogorec – Crvena zvezda, Seku Sanogo na utakmici Novi Pazar – Crvena zvezda, Aleksandar Katai na utakmici Novi Pazar – Crvena zvezda, Milan Rodić na utakmici Crvena zvezda – Braga i Aleksandar Katai na utakmici Partizan – Crvena zvezda.
Sa 421 glasom za najlepši pogodak u septembru izabran je gol Gelora Kange koji je postigao na evropskoj sceni u pobedi našeg tima protiv bugarskog predstavnika Ludogoreca u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope. Na drugom mestu našao se pogodak Seku Sanoga sa 377 glasova, koji je snažni defanzivni vezni fudbaler postigao na gostovanju Novom Pazaru u domaćem šampionatu. Sa 278 glasova treća pozicija je pripala Aleksandru Kataiju za pogodak u 165. večitom derbiju kojim je krilni napadač doneo izjednačenje na tom susretu. Četvrto mesto po izboru navijača je zauzeo takođe Aleksandar Katai za majstoriju iz slobodnog udarca sa 180 glasova, dok je gol Milana Rodića protiv Brage podržalo 110 članova našeg kluba.

I narednih meseci navijači će biti u prilici da biraju najlepši gol meseca putem Zvezdine aplikacije i na taj način budu deo crveno-bele porodice.


Izvor: FK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje