utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Srpski stručnjak nije više trener atinskog kluba!

Srpski stručnjak, nekadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije više trener atinskog AEK-a! On je u petak uveče raskinuo ugovor sa atinskim klubom.

Dve strane su se večeras dogovorile da krenu dalje razdvojeno, budući da je poslednjih nedelja tinjalo nezadovoljstvo kod uprave, ali i kod srpskog stručnjaka, koji je zamerao da su mu kasno pristigla željena pojačanja.

– PAE AEK i Vladan Milojević najavljuju zajednički sporazum o okončanju saradnje dve strane. PAE AEK zahvaljuje srpsko-grčkom treneru na dosadašnjem doprinosu timu i želi mu svaki uspeh u nastavku karijere. Sa svoje strane, Vladan Milojević je rekao: “Razgovarao sam sa ljudima iz AEK i pronađena je zajednička želja da se rastanemo. Ovo je odluka za koju smo smatrali da će biti obostrano korisna. Zahvaljujem se upravi, mojim saradnicima i fudbalerima na saradnji, ljudima na podršci i želim AEK svaki uspeh u budućnosti” – piše u zvaničnom saopštenju kluba.

Poslednjih dana se spekulisalo oko mogućeg otkaza Milojeviću, budući da se gazdama kluba nije dopadao njegov stil igre! Ipak, ako je verovati medijima u Saudijskoj Arabiji, on neće dugo biti besposlen, budući da ga posle Al Ahlija želi i Damak na svojoj klupi.


Izvor: MaxbetSport

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje