sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kapiten Partizana okončao bogatu karijeru

Novica Veličković (34) je sada i zvanično okončao karijeru. Partizan se emotivno sa biranim rečima u opširnom tekstu oprostio od svoje legende, a u tekstu objavljenom na klupskom sajtu KK Partizana među ostalog stoji:

Svi kojima je srce crno-belo bili su svesni da će ovaj dan jednom doći…Dan kada će legendarni kapiten, rekorder po broju nastupa u dresu Partizana, neprikosnoveni borac i vođa koji je uvek komandovao „Za mnom“, jedinstveni Novica Veličković, reći igračkoj karijeri „Zbogom“.

Veličković je ukupno 10 sezona nosio „crno-beli“ dres (kroz dva mandata – od 2004. do 2009. i 2016. godine, pa sve do sada) u kojem je osvojio – tri titule prvaka ABA lige, pet naslova šampiona Srbije, kao i pet trofeja u Kupu Radivoja Koraća. Pored Partizana, tokom svoje igračke karijere nastupao je i za – Real Madrid, Mega Vizuru, Brose Basket, Trabzonspor.


Partizan će sledeće sezone biti konkurentan za trofeje na svim poljima. Pored povratka Željka Obradovića na klupu usledila su četiri pojačanja (od kojih dva iz Olimpije Milana, učesnika F4 Evrolige).


Slika preuzeta sa sajta: www.youtube.com / GROBARI.net

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje