petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Karolina Pantersi – Atlanta Falkonsi – Najava meča

Osmo kolo NFL šampionata otvoriće divizijski rivali Karolina Pantersi i Atlanta Falkonsi. Kladionice su blagu prednost dale Karolini sa kvotom 1,75, a margina na poene iznosi 50,5 poena.

Pantersi igraju iznad svih očekivanja. Trenutno su na skoru 3-3 i legitimni su kandidati za plasman u plej of. Niko u Americi i širom sveta im nije dao šanse za ovako dobar plasman, jer se sve promenilo u tom timu. Posle dugo vremena, Pantersi su promenili trenera, promenili su kvoterbeka i dosta dobrih igrača je napustilo tim. Na sve to im se povredio i najbolji igrač Kristijan Mekefri, a oni su pokazali da mogu i bez njega. U prethodnoj rundi su izgubili od Nju Orleans Sejntsa, ali igra koju su prikazali svakako ohrabriju. To je bio poraz sa jednim posedom lopte, a da je onaj istorijski šut sa 65 jardi razadljine ušao, Pantersi bi taj meč možda i dobili.

Kvoterbek Pantersa Tedi Bridžvoter sjajno vodi tim. Napad je izbalansiran i može se reći da Pantersi idu u pravom setu.

Sa druge strane su Falkonsi koji su u prethodnoj utakmici po ko zna koji put demontstrirali kako možeš sam sebe da uništiš. Treći put ove sezone Falkonsi su imali dobijenu utakmicu, a onda u poslednjim sekundama postižu TD koji im nije bio potreban, i ostavljaju tačno 64 sekunde protivnik za pobednički napad, koji naravno nisu uspeli da odbrane. Nakon, pobede nad Minesotom činilo se da je promena trenera donela boljitak, ali nešto debelo ne funkcioniše u redovima Falkonsa, jer način na koji oni gube utakmice nije viđen ne u NFL-u nego u celokupnom sportu. Oni su na skoru 1-6 i slobodno se može reći da je sezona za njih završena. Do kraja će igrati za čast i verovatno se spremati za sledeću sezonu.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Nećete pogrešiti ako probate ove sa Falkonsima, jer su dosta bolji tim, ali i pored toga mi smatramo su over poeni mnogo bolja opcija. Falkonsi su u takvoj situaciji da nemaju za šta da igraju, ali ipak imaju takav napadački potencijal da mogu svima da saspu 30 poena bez problema. Ponovo ponavljamo, njihov glavni problem jeste odbrana i ta neorganizovanost u onim ključnim trenucima utakmice. Sve te stavke idu na dušu stručnom štabu koji očigledno ne zna šta radi i mora još uvek da se uigra. Falkonsi su u ovom trenutku bez glavnog trenera, jer tu dužnost obavlja doskorašnji defanzivni koordinator kome treba malo vremena da se uhoda.

Po svim statističkim parametrima Falkonsi su u samom vrhu lige. Met Rajan je oduvek bio mašina za osvajanje jardi, a kako i ne bi kada ima onakav hvatački korpus. Konkretno, Falkonsi su treći u ligi po broju osvojenih jardi kroz vazduh. Oni u proseku osvajaju 295,6 jardi pasom i 7,6 jardi po pokušaju. Njihov kvoterbek Met Rajan je prvi u ligi po prebačenim jardama sa 2,181 jardom. Ove brojke svakako nisu slučajnost i moraju se uzeti u obzir.

Da rezimiramo, Karolina jeste favorit, ali daleko od toga da je Atlanta otpisana. Kada jedan tim ima skor 1-6, a vi na njega stavite samo 2,10 kvotu to ima neku težinu i jasno je kao dan da su i kladionice svesne kvaliteta koji Falkonsi poseduju. Rasterećenost Falkonsa će ih učiniti još boljim i njihova dobra partija će ovaj meč verovatno odvesti u over, jer koliko god napad bio dobar odbrana je isto toliko loša, a Karolina sa povratkom Mekefrija sigurno dobija barem još 30% na napadačkoj prodktivnosti.

Predlog za klađenje: Više od 50,5 poena

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje