petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kasiljas ostaje u portugalskom šampionatu

Novi prvak Portugala, Porto i španski čuvar mreže, Iker Kasiljas produžili su svoju saradnju, prema kojoj će 36-godišnji golman i u narednoj sezoni biti u redovima popularnih „Zmajeva“.

U medijima se dosta špekulisalo da će Kasiljas na kraju sezone gotovo sigurno napustiti „Dragao“ i prihvatiti neku od bogatih ponuta iz Kine, odnosno MLS lige, ali je iskusni golman na kraju rešio da ostane u Portu i pored toga što će prema novom ugovoru zarađivati manje novca nego što je do sada to bio slučaj.

https://www.facebook.com/FCPorto/photos/pcb.10156449779679485/10156449778244485/?type=3&theater

 

„Iker se sjajno oseća ovde i bila je ovo obostrana želja da se naša saradnja nastavi. Nažalost, zbog finansijskih restrikcija nismo mogli da mu produžimo ugovor pod istim uslovima koje je predhodno imao, ali smo ipak postigni dogovor. Završio je sezonu kao prvi golman tima, bio je važan deo u ključnim utakmicama u sezoni, a i trener je izražio želju da ga zadržimo u našem timu, nakon čega su i počeli pregovori oko produžetka saradnje. Stvarno sam mnogo srećan što je Iker ostao sa nama, još više ako se zna da je imao ponude drugih klubova u kojima bi zarađivao više novca. Veoma sam ponosan što je fudbaler takvog kalibra u našem timu“, rekao je predsednik Porta, Žorže Pinto da Kosta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje