petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kolumbijci nam spremaju još jedan “tvrd“ meč?

U noći između nedelje i ponedeljka, sa početkom od 1 sata i 5 minuta, odigraće se utakmica 7. kola kolumbijske Primere A između Aguilasa i Millonariosa.

Aguilas se uoči ovog duela nalazi na 17. poziciji, pošto je ostvario samo 1 pobedu, 2 remija i 2 poraza i tako sakupio 5 bodova na 5 odigranih mečeva.

Millonarios je do sada odigrao 6 utakmica i pritom osvojio čak 14 od mogućih 18 bodova, ostvarivši 4 pobede, 2 remija i nijedan poraz.

Međusobne utakmice: Aguillas – Millonarios (www.flashscore.com)

Što se tiče međusobnih susreta Aguilasa i Millonariosa, tačnije poslednjih 7 utakmica, možemo da primetimo da ni jedni ni drugi nisu bili preterano efikasni. Tokom tog perioda mreže su se zatresle svega 7 puta, pa je zahvaljujući tome na svakom meču bio dobitan tip “0-2“. Nastavak tog niza se plaća kvotom 1,55, dok se za tip “NG“ (koji je prošao na svakom od prethodnih 5 mečeva) nudi kvota 1,75.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje