subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores – Grupna faza takmičenja 2020. (najave i prognoze) – 23:15

Danas počinje grupna faza Kopa Libertadores takmičenja, najkvalitetnijeg takmičenja u Južnoj Americi, a biće na programu 6 mečeva u toku večer i noći, ovde ćemo analizirati dva meča koja su na programu od 23:15!


23:15 Internacional (Brazil) – Universidad Katolika (Čile)

Domaći tim je kroz kvalifikacije izbacio limitirani tim Tolime iz Kolumbije i to pobedom pred domaćim navijačima 1:0, iako su veći deo meča igrali bez svog glavnog veznog igrača, argentinca D’Alesanddra, koji je dobio crveni karton i danas ga neće biti u timu. Ono što je svakako na strani Internacionala jesu igre u Kopa Libertadoresu na domaćem terenu, jer na 39 poslednjih mečeva imaju samo 1 poraz, uz 7 remija i 31 pobedu.

Gosti su prvaci Čilea, koji su neporaženi i u novom šampionatu, tim u kojem glavnu ulogu imaju veznjaci Puch i verovatno najbolji igrač tima Aued, kao i argentinski napadači Zampedri i Lezcano, mogao bi da upravo dobrim igrama ovih igrača možda izbori mesto koje vodi u drugi krug takmičenja, ali ono što im ne ide na ruku jesu igre na gostovanjima, 10 vezanih mečeva bez pobede na strani,

Gostovanja Universidad Katolike u okviru Kopa Libertadores (poslednjih 10 mečeva)

Svakako da gosti nisu potpuni autsajderi, ali smatramo da će Internacional pokušati sve da dobije meč pred prepunim stadionom i tako zakaže kasniji derbi okršaj sa Gremijom, Universidad Katolika, iako je osvojila 4 od poslednje 6 titula prvaka Čilea, nije se pokazala veoma uspešnom u Kopa Libertadores takmičenju, naročito kad je reč o gostovanjima, pa je naš predlog pobeda Internacionala, ali budite oprezni sa ulozima na ovaj meč!


23:15 Defenca Y Justicia (Argentina) – Santos (Brazil)

Debitant u ovom takmičenju Defenca, osigurala je svoje mesto osvajanjem 2.mesta u ligi prošle sezone, međutim od tada su promenili trenera Sebastijana Beccacece-a, kao i mnogo igrača poput Martineza, Nikolasa Fernandeza, Rojsa, Blanca. Trenutni trener je nekadašnji legendardni napadač Hernand Krespo, a on je uspeo da vrati timu atraktivan izgled, dovođenjem nekoliko kvalitetnih igrača, pa Defenca opet posle par meseci tavorenja izgleda kao tim koji igra jako dopadljiv fudbal, a igrači poput Barriosa i Marqueza nose igru tima.

Danas će im u goste stići legendardni trostruki osvajač ovog takmičenja Santos, koji je prošlu sezonu u Brazilu završio na drugom mestu iz Flamenga, od tada je ostao bez trenera Sampaolia, a zamenio ga je nekadašnji trener Porta i šampion sa ovim timom Jesualdo Fereira. Glavni igrači su Karlos Sančez i Yeferson Soteldo u veznom redu, kao i Lukas Verissimo, igrač iz odbrane koji je uvrešten u idealnih 11 brazilske Serija A za 2019-tu.

Prethodni meč Defence na gostovanju River Plati i rezultat 1:1 pokazao je kvalitet ovog tima jer su u dobrom delu meča bili bolji rival od pretendenata na šampionski naslov, uz to ovo će im biti debi u takmičenju pa se očekuje maksimalan kapacitet stadiona od 20000 ljudi, a mi očekujemo da će Santos ponoviti neke od bledih partija iz prethodnih sezona, kada je gubio u ovakvoj atmosferi od urugvajskog Nacionala, peruanskog Kuska ili argentinskog Independienta. Naš predlog je igra 1X&0-3 gola.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje