petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores (kvalifikacije): Guarani – Karabobo (najava meča)

Od 23:15 na programu je revanš susret 1.kola kvalifikacija za Kopa Libertadores (Južnoamerička Liga šampiona), a sastaju se ekipa iz Paragvaja, Guarani i venecuelanski Karabobo. Prvi meč odigran u Venecueli prošle nedelje slavio je Karabobo sa 1:0.

Analizirajući prvi meč, oba tima nisu prikazala veliki kvalitet igre. Pretili su uglavnom iz prekida, a posle jedne takve situacije i ponovnog centaršuta, ekipa Karabobo je i postigla gol. Ono što je u mnogome doprinelo jednoličnom meču sa inicijativom domaćina jeste i crveni karton igrača Guaranija, De la Kruza koji je u roku od 7 minuta (od 25. do 32.) dobio dva žuta kartona i bio isključen iz igre. 

Guarani je u međuvremenu između dva meča sa ekipom Karabobo slavio u domaćem šampionatu protiv Sol de Amerike sa 6:2. Prošlu sezonu (Klausuru) su završili na 3.mestu sa skorom 12-1-9 i gol razlikom 36:29. Na domaćem terenu skor 6-0-5. Što se tiče izostanaka na ovom meču, neće igrati kapiten tima Luis De la Kruz (sredina) koji je dobio crveni karton u prvom meču, nema ni još jednog veznjaka Videla, kao ni još jednog veznog igrača Ayale.

Karabobo je tim koji je u završnici šampionata Venecule, ispao u polufinalu od ekipe Mineros de Guayana (0:0 i 1:0), a ova dva meča pokazala su stil igre Karabobo tokom cele sezone, jako tvrdo i na malo golova. Regularan deo Klausure su završili na 3.mestu sa skorom 9-4-4 i gol razlikom 28:13. Na gostovanjima 4-1-3 i gol razlika 11:8.

Očekujemo jedan tvrd i zatvoren meč u Asunsioni, ali sa blagom dominacijom domaćina koji deluje kao ofanzivno za nijansu kvalitetniji tim.

PREDLOG za klađanje: 1 (pobeda domacina) kvota 1,45

1X&0-2 gola (pobeda domaćina ili remi uz 0-2 gola na meču) kvota 1,75.

igra za ljubitelje prelaza: X-1&0-3 (nerešeno na poluvremenu i pobeda Guaranija na kraju uz raspon golova 0-3) kvota 4,33.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje