petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Košarka: Finala kup takmičenja širom Evrope

Danas je u evropskoj košarci dan rezervisan za finala kup utakmica.

Prva utakmica počinje od 15h kada se u Nemačkoj sastaju Bayern i Bamberg. Poslednjih 5 međusobnih duela dobila je evroligaška ekipa, međutim upravo u finalu prošlogodišnjeg kupa je trijmfovala ekipa iz Minhena.

Od 17:30 u Turskoj igraće favorizovani Anadolu Efes i ekipa Banvita koja je najprijatnije iznenađenje u ligi sa odličnim rezultatima. Da li će Jordan Theodore imati izuzetnu partiju, ili će pak Persavoić umeti da ga zaustavi?

Od 18h u Italiji igraju Olimpia Milano i Dinamo Sassari. Jasmin Repeša sa četom balkanskih igrača će pokušati da izvuče neočekivano lošu sezonu u Evroligi, i pokušaće da obogate vitrine kluba.

U pola 7 u Španiji će snage odmeriti kraljevski klub Real Madrid i narandžasta Valencia. Biće ovo duel sa mnogo poena, uprkos kup takmičenju i važnosti utakmice, jer ove ekipe igraju u brzom tempu svoje mečeve.

Beogradski derbi i bobra za Žućkovu levicu odigraće se od 21h u Nišu. KK Partizan ima problema sa sklapanjem ekipe, s obzirom da je prema nekim navodima 50% igrača pod jakim virusom. Sa druge strane, sasvim je sigurno da u ekipi neće biti Nemanje Dangubića u redovima Crvene Zvezde.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje