nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Košarkaški double – kladioničarski predlozi (27. Septembar)

Današnji košarkaški program nije bogat, ali mi ćemo pokušati sa dublom koji nam se čini simpatičan.


ABA: Partizan gostuje na Jadranu za uspešan start sezone?


Ekipa Partizana nema obaveza ove nedelje u Evropi, te stoga imaju 2 gostovanja u Dalmaciji. Prvi ispit je u Zadru gde su prošle sezone poraženi i sigurno žele da se revanširaju i da ostvare dobar start sezone vođeni Željkom Obradovićem.

Hrvatska ekipa nije snažnija u odnosu na prošlu sezonu, a to se ogleda i u nekoliko pripremnih mečeva koje su igrali protiv prosečnih ekipa. Sa druge strane, zvučna pojačanja koje je Partizan doveo trebaju da opravdaju uložen novac. Samo letonski igrač Kurucs neće nastupati danas zbog COVID-a.

Osim motivacije domaćina, vidimo apsolutnu prevagu na strani gostiju koji bi trebali da zabeleže trijumf. Iz razloga što igraju za 3 dana sa Splitom i jer je prvi meč, nećemo kalkulisati sa hendikipa već sa pobedom koja se plaća 1.20.

ABA: Zadar je svestan svojih mogućnosti protiv Partizana


U okviru hrvatske Premier lige u Splitu se igra derbi između istoimenog domaćina i Cibone. Domaćini su se očajno pokazali u Beogradu na startu ABA lige protiv Zvezde, dok je zagrebačka ekipa pružila odličnu partiju i savladala Mornar u Baru.

Gledajući prethodne mečeve, Split je slavio čak 8x za redom! Smatramo da danas toj seriji sledi kraj i uzdmao se u talenat Roka Prkačina i družine. Ono što nam ide u korist je činjenica da Split igra meč sa Partizanom za 3 dana, tako da je moguće da je njihov fokus i na toj utakmici. Sa druge strane Cibosi su domaćini Megi tek u sledeći ponedeljak.

Opet nećemo kalkulisati sa hendikepima, več staviti konačnog pobednika sa kvotom 1.45 na dvojku.

Ukupna kvota: 1.74

HL: Cibona gostuje u Splitu


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje