petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

KRAJ!

U toku je najveće sportsko takmičenje na svetu – Svetsko prvenstvo u fudbalu, ali je kao „bomba“ odjeknula vesta da jedan od najboljih fudbalera na svetu svih vremena – Kristijano Ronaldo više nije igrač engleskog velikana – Mančester Junajteda!

37-godišnji napadač i uprava popularnih „Crvenih Đavola“ su sporazumno raskinuli dalju saradnju koja je prema ugovoru trebala da bude aktuelna najmanje do kraja tekuće sezone.

 

„Kristijano Ronaldo će sporazumno napustiti Mančester Junajted i raskid ugovora momentalno stupa na na snagu. Klub mu zahvaljuje na njegovom ogromnom doprinosu u dva mandata, tokom kojih je postigao 145 golova na 346 utakmica. Želimo njemu i njegovoj porodici sve najbolje u budućnosti“, navedeno je u klupskom saopštenju.

„Zajedničkom odlukom sa upravom kluba doneli smo odluku da je najbolja opcija da prekinemo dalju saradnju. Volim Mančester Junajted i navijače ovog kluba i to se nikada neće promeniti. Ipak, smatram da je sada vreme da potražim neke nove izazove. Želim Mančester Junajtedu sve najbolje do kraja sezone, ali i u budućnosti“, oglasio se i sam Ronaldo.

Ovakav scenario bio je negde i očekivan, otkako je Portugalac u nedavnom intervjuu za engleske medije istakao da nema poštovanja za trenera tima – Erika Ten Haga, ali i žestoko kritikovao vlasnike kluba, porodicu Glejzer.

Prvično je engleski klub kaznio Ronalda novčano, ali je sada doneta odluka da je najbolja opcija raskid ugovora.

Sjajni napadč je tako okončao i svoj drugi mandat na Old Trafordu, u kojem je uspeo da postigne 27 pogodaka na 54 odigrana duela.

Ronaldo se trenutno nalazi sa svojom selekcijom Portugala u Kataru, gde ih očekuju nastupi na Mundijalu, nakon kojeg će doneti dalju odluku oko svoje klupske karijere.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje