četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Krasnodar doveo jednog od najvećih potencijala rumunske Krajove!

Ruski premijerligaš Krasnodar danas je i zvanično kompletirao transfer 20-godišnjeg rumunskog internacionalca Andreja Ivana iz redova rumunske KSU Krajove. Vrednost njegovog transfera iznosi tačno 3 miliona evra, a kako se navodi na zvaničnom veb-sajtu “Bikova“ nakon što pristigne u Krasnodar i prođe lekarske preglede potpisaće petogodišnji ugovor, tj. do kraja juna 2022. godine.

20-godišnji desni krilni napadač koji je rođen u Moreniju, a prve fudbalske korake napravio je u lokalnom klubu po imenu KSM Moreni. Tokom 2012. godine postao je mladi igrač Sportinga iz Piteštija, a u KSU Krajovu stigao je godinu dana kasnije. Za “Studente“ je do danas uspeo da ostvari ukupno 101 nastup, a za to vreme postigao je 19 golova i 13 asistencija. Tokom prošle sezone pojavio se 39 utakmica i postao jedan od najvažnijih igrača ekipe sa 10 golova i 5 asistencija.

Od 2013. godine prošao je kroz mlađe kategorije reprezentacije Rumunije kao što su U16, U17, U19 i U21, a trenutno je član A tima sa ukupno 5 nastupa od novembra 2015. godine.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje