petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Krunić bez polufinala, Pliškova preokrenula

Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u polufinale turnira u Brizbejnu. Ona je poražena od Anastasije Sevestove sa 2-0, po setovima 6-2 6-4. Krunićeva nije bila na nivou, a njen servis je bio pod velikim pritiskom skoro svaki gem.
Kada je prvi put pretrpela brejk u šestom gemu prvog seta cela igra Aleksandre Krunić se raspala i jednostavno ostatak meča je bio „jednosmerna ulica“ za Sevastovu.

Branilac titule Karolina Pliškova posle mnogo muke uspela je da pobedi Kaju Kanapi sa 2-1, po setovima 6-3 5-7 2-6.
Ovaj meč se može podeliti na dva dela. U prvom delu Kanepi je igrala kao robot i upisala sebi dvocifren broj vinera pa je zasluženo prvi deo igre pripao njoj.
Ipak, takav stil igre uzeo je svoj danak, jer se Kanepi umorila, i počela da se otežano kreće zbog povrede butnog mišića.
Ona je uspela prva da napravi brejk u drugom setu, ali telo ju je izdalo, i kada je Pliškova uzela drugi set ostatak meča je bila čista formalnost.

Od ostalih rezultata treba napomenuti predaju Joane Konte protiv Eline Svitoline zbog povrede kuka pri rezultatu 1-1 u setovima, a Aliaksandra Sasnovič je pobedila Aliz Korne sa 2-1, po setovima 6-3 2-6 3-6.

Prvi polufinalni par čine Sevastova-Sasnovič, dok je za mnoge drugi polufinalni meč Pliškova-Svitolina  finale pre finala.

Titulu brani Karolina Pliškova.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje