subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kup jugoistočne AZIJE (AFF kup) 2022! Najave utakmica i prognoza!

Danas kreće AFF kup o kojem smo vam pisali juče, pokušaćemo da odradimo najavu za većinu utakmica i damo dobitne tipove.

Selekcije Kambože i Filipna odigraće prvi meč ovogodišnjeg AFF kupa u utorak od 11 časova, oba tima su autsajderi grupe pa se od njih ne očekuje značajniji rezultat.

Kambodža je najbolji rezultat ostvarila 1972.godine na Azijskom kupu kada su bili na 4.mestu, ali od tada se nikad više nisu plasirali na to takmičenje, što se tiče učešća na ovom takmičenju, uvek su završali u rasponu od 7. do 10.mesta, a na poslednjem takmičenju koje je održano 2020-e godine, kada su sa skorom 1-0-3 zauzeli 7.mesto, a jedinu pobedu imali su protiv Laosa 3:0. Što se tiče tima, za ovo takmičenje neće moći da računaju na svoja dva od tri najbolja strelca tima Chan Vathanaka (49u/19g) i Prak Mony Udom (58u/11g), a nema ni veznog igrača Kouch Sokumpheak (65u/7g)

Što se tiče Filipina oni su u nešto boljoj situaciji, oni su naime uspeli 2019-e da se nađu na Azijskom kupu, a zabeležili su 3 poraza uz gol razliku 1:7, što se tiče AFF kupa oni su na prošlom takmičenju 2020-e godine ispali u grupoj fazi, ali su na poslednjih 6 takmičenja, čak 4 puta igrali polufinale takmičenja. Na ovogodišenjem takmičenju tim je dosta podmlađen i to naročito u odbrani gde će od osmorice igrača, biti petorica sa 2 ili manje nastupa za tim.

Veliki broj bitnih igrača će propustiti ovaj turnir poput:

Neil Etheridge Birmingham City                 70 utakmica
Daisuke Sato Persib Bandung                   54/3
Carli de Murga JDT                                    48/4
Manuel Ott Terengganu FC                    56/4
Mike Ott PS Barito Putera                  32/4
Gerrit Holtmann VfL Bochum                          2/1
Kevin Ingreso Sri Pahang                          35/4
Patrick Reichelt Prachuap FC                        73/12
OJ Porteria Kirivong Sok Sen Chey         26/2
Bienve Maranon Villarrubia CF                       8/4

 

U svim varijantama, pa čak i ako se meč igra u glavnom gradu Kambodže, selekcija Filipina bi u kompletnom sastavu bila veliki favorit, ali se u situaciji kada imaju ovoliko izostanaka postavlja pitanje da li to stvarno jesu, naš predlog je igra X2&VG2 po kvoti 2,65.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje