subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu konferencija 2023/24: Sutjeska – Cosmos

Sutjeska će da ugosti Cosmos iz San Marina večeras od 20:30 u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a utakmica će da bude igrana na stadionu „DG Arena“ u Podgorici.

Sutjeska je ekipa koja ima crnogorske i srpske fudbalere, a jedini stranac je Fahd T Saad Mohamed iz Libije, koji igra na poziciji levog krila. Ovaj tim je u evropskim kvalifikacijama u poslednje vreme redovan, a prošle sezone su čak igrali i u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Sada ih na prvom koraku očekuje znatno lakši posao na papiru, a ovu prepreku bi trebalo da preskoče.

Cosmos iz San Marina je klub čija se tržišna vrednost procenjuje na oko 725.000 evra, što je najmanje od svih klubova koje smo analizirali tokom ovih kvalifikacija. Osvajanje Kupa je za njih veliki uspeh, preko kog su se i domogli ovih kvalifikacija, tek drugih u istoriji kluba. Prvi put su igrali kvalifikacije za Kup UEFA u sezoni 2001/02, kada je ih je Rapid iz Beča izbacio rezultatom 3:0 u dvomeču.

Jednostavno gledano, kvalitet je daleko na strani crnogorskog tima koji ovde treba da diktira tempo igre, i mi ćemo da probamo sa predlogom „1P2+“ po kvoti 1.68 jer je Sutjeska izrazito ofanzivan tim i verujemo da ovde neće propustiti priliku da slave.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje