ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu konferencija 2023/24: B36 Torshavn – Paide

Na Farskim Ostrvima će domaći tim B36 dočekati estonsku Paideu. Domaći tim je prošle sezone prošao dva kola kvalifikacija i to pobedom u prvom kolu nad Borcem iz Banja Luke (poraz u gostima 2:0 i pobeda na domaćem terenu 3:1 i prolazak posle penala), potom su prošli i Tre Fiori (1:0 i 0:0) iz San Marina, da bi poklekli pred Viborgom iz Danske (1:2 i 3:0 dva poraza). Tim je sastavljen od domaćih igrača, te po jednog internacionalca iz Letonije, Avganistana i Švedske.

Sa druge strane tim Paide-a je prvak Estonije, ali su u tekućoj sezoni tek na sedmom mestu pa se može reći da nisu ni blizu igre i rezultat koji su bili prošle sezone koja se računa za ove kvalifikacije. Što se tiče forme, oni imaju samo 1 pobedu u poslednjih 9 mečeva. Osim domaćih igrača, tu je i nekoliko Afrikanaca i jedan Francuz. Prošle godine izbacili su Dinamo Tbilisi na penale, kao i Ararat takođe posle penala, da bi potom ispali od Anderlehta.

Mišljenje urednika: Oba tima su u takmičarskom ritmu, ali čini mi se da udaljenost Farskih Ostrva ume da bude prednost za domaćina, gosti nisu ni blizu tim kakav su bili prošle godine, pa nas sve navodi na pobedu domaćina, ali idemo na sigurniju varijantu 1X&0-3 gola po kvoti 1,65

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje