petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2023/24: Farul – Šerif

Može se reći da je tim legendardnog Georgi Hadžija prošle godine sve prijatno iznenadio osvajanjem titule u Rumunskoj ligi, ali kao što to obično biva, neki od ključnih igrača ovog tima su već napustili Farul, poput prvog strelca tima Munteanua (39u/10g/5ga) koji se vratio u Fiorentinu posle odrađene pozajmice, Brajton je zainteresovan za mladog krilnog igrača Mazilu, ali ono što više muči Hagia pred ovaj meč jesu povrede igrača, istih koji nisu igrali nedavni Super kup Rumunije u kojem je Farul poražen od Sepsija 0:1. To su pre svih defanzivac Larie (prošle sezone 39u/3g/0a), potom Grameni (39u/6g/4a), a neće biti ni pojačanja Amine Benchaiba i Nicolae Carnata.

Što se tiče ekipe Šerifa, oni već imaju jednu Ligu šampiona iz sebe, kao i grupnu fazu Lige Evrope prošle godine, tokom koje su dva puta savladali Omoniju sa Kipra, ali su poraženi od Mančester Junajteda i Real Sosijedada. Šerif je opet pravio dosta transfera, stigli su igrači iz Afrike i Južne Amerike pa verujemo da će opet biti nezgodan rival po mnoge ekipe.

Mišljenje urednika: Oba tima su u potpunosti van takmičarskog ritma, iako je Farul odigrao meč Superkupa sa Sepsijem u kojem je poražen, takođe u seriji su od nekoliko loših rezultata u prijateljskim mečevima Pogon 1:2, Banjik Ostrava 0:5, Warta 3:0, tako da se može reći da danas pre svega treba da probaju da zabeleže pozitivan rezultat, a to će biti i remi, po nama je ovo idealan meč za igru Xpp (nerešeno na poluvremenu) po kvoti 1,95, takođe možete pokušati i sa golovim, a od 0-2 gola plaća se kvotom 1,50.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje