ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu konferencija 2023/24: Željezničar – Dinamo Minsk

Željezničar igra na Grbavici pred rasprodatim stadionom protiv tima koji pretenduje na titulu prvaka Belorusije pa verujemo da nas očekuje jako zanimljiv meč. Domaći tim u ovom trenutku deluje kao četvrti po kvalitetu u ligi Bosne, a i kada se pogledaju nova pojačanja, ali svakako da u treneru Nerminu Bašiću imaju mogućnost da tim dosta napreduje i napravi možda i neke neočekivane rezultate. Napad je pojačan Harisom Ovčinom i brazilcem Alisonom, dok je možda i najveća prednost tima što je veći deo sastava ostao nepromenjen, mada je odlazak brazilca Santosa veliki udarac, kao i Armina Hodžića.

Sa druge strane Dinamo Minsk juri titulu prvaka Belorusije, nalaze se na 2.mestu i za sada su u odličnoj poziciji, krenula je pauza u prvenstvu, pa će svoj sledeći meč odigrati tek početkom avgusta, a revanš meč igraće u Azerbejdžanu, jer zbog političke situacije ne mogu da dočekuju timove u Minsku. Prošle godine su u istom ovom takmičenju izbacili crnogorski Dečić (1:1 kući i pobeda 1:2 u gostima), da bi potom ispali od Hapoel Ber Ševe porazi 1:0 i 1:2. Tim je sastavljen od igrača iz Belorusije, uz po jednog brazilca, nigerijca i crnogorca, najbolji igrači tima su ove sezone Morozov, Khvashchinskiy, Sedko i Bakić.

Mišljenje urednika: Dinamo Minsk je u ovom trenutku blagi favorit u ovom dvomeču iako ne sumnjamo da će domaći tim biti silno motivisan da se dokaže pred punim stadionom ,,Manijaka“, verujemo da nećemo videti goleadu jer oba tima igraju pre svega tvrdo, pa je po nama idealan predlog za ovaj meč igra 0-2 gola na meču po kvoti 1,65

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje